home           nieuws          filmrecensies          acteurs           artikelen         forum           links         contact
Of je nu op zoek bent naar old skool, jaren tachtig, moderne Hongkong films of enige ander vorm van Aziatische cinema of cult www.hkflix.com is de site waar je moet zijn. Met deze reden is www.kungfufilms.nl ook trots om hun als partner te hebben.

  ..
Links
  Voor het bestellen van Hongkong films. Van kung fu tot speelfilm en voordelig geprijsd, gevestigd op diversen plaatsen in AziŽ. Het is dus wel even geduld hebben voordat je bestelling in huis is. Ook vcd!!     Een toonaangevende site op gebied van Hongkong films met reviews, nieuws en een forum, waar de fans van over de hele wereld op samen komen.
Voor het bestellen van diverse Hongkong films voor een zeer voordelige prijs, zonder bezorg kosten. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Hongkong en binnen zeven tot tien dagen heb je je bestelling in huis. Hier vind je reviews van B-films. Kungfuzombie richt zich vooral op Horror en Kung Fu, maar daarnaast vind je ook reviews van Science Fiction, Fantasy, Actie en Animatie.
Import zaak gevestigd in Amsterdam en Utrecht. Heeft de grootste selectie van Nederland op Hongkong gebied. banner kungfufilms Wil je een link naar onze site toevoegen, dan kun je gebruik maken van onze banner.
In Nederland gevestigde webshop die zich in het bijzonder op kung fu films richt. Veel verschillende titels en altijd een grote voorraad.   De enige plek op het net, waar je kan Chatten met andere Jackie Chan fans!Heeft u dat ook dat u wel uren over Jackie Chan kan praten?
Databasis met alle Hongkong films en acteurs denkbaar. Alles wat je zoekt is hier te vinden.   Niet echt een mooie site om te zien maar wel boordevol informatie over de Hongkong, Indiase en Thaise film industrie. Veel foto's en regelmatig wordt er geŁpdate.
Voor het bestellen van Kung Fu / Hongkong films in Nederland. Gevestigd in Rotterdam.   Geweldige site voor een stripreeks over diversen kungfu helden. Veel coole tekeningen en leuke Kung fu samples. Dit moet je gezien hebben.
Kwaliteitslabel voor film op DVD. Frans drama, Scandinavische humor, Japanse klassiekers, Chinese romantiek, Italiaans realisme, Koreaans geweld, Engelse emotie, Thaise komedie en documentaires. Nederlandse site die zich focust op alles wat met Jackie Chan te maken heeft. Met nieuws, veel afbeeldingen, downloads, leuke feitjes en nog veel meer.
Nederlands label dat Asiatische topper uit brengt op DVD. De releases zijn verdeeld over A-film en Total film en staan absoluut garant voor top kwaliteit. Ook te zien op MTV Prachtig vorm gegeven Engelstalige site met van alles over kung fu films. Shaw brothers voeren de boven toon. Je vind er eigen gemaakte DVD covers, originele posters en nog veel meer.

Algemene links

Nederlandse film site's

- DVDspecials

- Movie stuff

- Movie machine

- DVD-home

- DVDtje.com

- Divxworld

- Eyemovies.nl

- Moviepage.nl

- (Jouw link hier?)

Nieuws sites

- Monkey peaches

- Asiandvdguide

- China daily

- China broadcast

- (Jouw link hier?)

Kung fu scholen

- Liu he men Amsterdam

- Liu He Men Haarlem

- Chow Gar

- (Jouw link hier?)

Startpagina's

- Jackie Chan

- Op zijn best

- Vechtsport-toffesite

- Vechtsportjouverzamelaar

- (Jouw link hier?)

Diversen

- Muziekbox

- Alles gratis

- Lyrics heaven

- BNSS

- onwijsgaaf

 

 

 

Nieuwsbrief